Kategoria: Us³ugi
Dodane: 26/05/2023 13:22:38
4 dni temu
Dokumentacja zostanie wykonana zgodnie z planem:
/ca³o¶æ: Dobra Praktyka Produkcyjna i Higieniczna GMP/GHP oraz Ksiega HACCP/
1. Strona tytu³owa
2. Wykaz zmian
3. Podstawa prawna
4. Wprowadzenie
5. Definicje
6. Rozdzia³ I - Informacje wstêpne
7. Rozdzia³ II - Plan HACCP
8. Rozdzia³ III - Procedury HACCP
a). Procedura - Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna GMP/GHP
b). Procedura - Planowanie, weryfikacja i przegl±d systemu HACCP
c). Procedura - Nadzór nad dokumentacj± i zapisami
d). Procedura - Nadzór nad wyrobem niezgodnym
e). Procedura - Dzia³ania koryguj±ce
f). Procedura - Zarz±dzanie infrastruktur±
g). Procedura - Szkolenia pracowników
h). Procedura - Audyty wewnêtrzne
i). Procedura - Deratyzacja, dezynfekcja, dezynsekcja
Rozdzia³ IV - Za³±czniki
Ksiêga w wersji papierowej opracowana na zasadach HACCP /Codex Alimentarius/ do wdra¿ania w 12 etapach,
Kontakt:
haccp
Telefon:
000000
Email:
Ods³on: 1468